Biljetter till Teater i London

The Gruffalo
från 234 kr

The Gruffalo

Gruffalo är den fantastiska, magiska och musikaliska berättelsen av Julia Donaldson och Alex Scheffler. Det är berättelsen om en mus som söker hasselnötter.

Stephen Fry - Mythos A Trilogy: Gods
från 720 kr

Stephen Fry - Mythos A Trilogy: Gods

Stephen Fry, en engelsk komiker, skådespelare och författare och även en berättare kommer på scenen för att framföra ett spel för att göra dig glad och upphetsad.

Peppa Pig's Best Day Ever
från 188 kr

Peppa Pig's Best Day Ever

Peppa Pigs Best Day Ever är berättelsen om en babygris som åker på resa med sina föräldrar. Det kommer att bli hennes bästa dag någonsin.

Monstersaurus
från 0 kr

Monstersaurus

Monstersaurus show skapas av Aliens Love underbyxor. Det är otroligt fantastiskt, fullt av spänning, spill, magi och bedlam. Du kommer att älska det och det är en familjshow.

Oi Frog & Friends
från 234 kr

Oi Frog & Friends

Oi Frog And Friends är berättelsen från böckerna av Kes Gray och Jim Field och publicerad av Hachette Children’s Group. Det är en strävan laddad saker att underhålla barnen med musik, dockor, sånger, skratt och rim.

 Groan Ups
från 281 kr

Groan Ups

Groan Ups är stycket efter The Play That Goes Wrong. Det handlar om att växa upp komedi skriven av Henry Lewis, Jonathan Sayer och Henry Shields.

 Billionaire Boy
från 375 kr

Billionaire Boy

Billionaire Boy är en berättelse om en 12-årig pojke som heter Joe Spud, son till en miljardärsman som tjänar pengar på Bum-färskt toalettpapper.

The Showstoppers Kids Show - The Spiegeltent
från 234 kr

The Showstoppers Kids Show - The Spiegeltent

The Showstoppers Kids-show handlar om att ta dina idéer och förvandla dem till fantastiska, musikaliska interaktiva äventyr.

 Poet In Da Corner
från 211 kr

Poet In Da Corner

Efter sin kritikerrosade premiär 2018, kommer denna åldershistoria inspirerad av Dizzee Rascals seminalbum tillbaka till en begränsad körning innan hon går på turné.

The Lion, The Witch and The Wardrobe
från 234 kr

The Lion, The Witch and The Wardrobe

Gå igenom garderoben i vinter i det magiska riket Narnia för de mest mystiska äventyr i ett avlägset land. Gå med Lucy, Edmund, Susan och Peter när de vinkar adjö till krig i Storbritannien och säger hej till en pratande Faun, en oförglömlig lejon

An Act of God
från 375 kr

An Act of God

Gud är tillbaka ... och hon har mycket att säga!Efter många årtusenden, och på bara 90 minuter, hjälpte Gud av hennes hängivna änglar Gabriel och Michael kommer att besvara några av de djupaste frågorna som har plågat mänskligheten sedan skapelsen.

Noises Off
från 234 kr

Noises Off

\"Den roligaste farsen som någonsin har skrivits.\" Evening Standard Michael Frayns ikoniska backstage-komedi Noises Off flyttar till West End, efter en triumferande utsläppssäsong på Lyric Hammersmith.

Torch Song
från 480 kr

Torch Song

Turbinteaterns första säsong öppnas med TORCH SONG, en ny återupplivning av Harvey Fierstein svimlande roligt och djupt rörande landmärkesspel, regisserat av Olivier-prisbelönta Drew McOnie

When The Crows Visit
från 141 kr

When The Crows Visit

... och alla synder från hans far och hans förfäder kom ut ur hans kropp, genom hans hudporer, i form av kråkor.

The Tiger Who Came To Tea
från 211 kr

The Tiger Who Came To Tea

DEN PREFEKTA JULTRETEN! Baserat på Storbritanniens mest älskade bildbok av Judith Kerr, nominerade Olivier Award-nominerade slår hitshow The Tiger Who Came to Tea till West End för en spektakulär julsäsong.

Faustus: That Damned Woman
från 153 kr

Faustus: That Damned Woman

Jag heter Johanna Faustus. Jag föddes för nästan fyra hundra år sedan. Jag gav min själ att uppnå det omöjliga. Jag såg denna stad bli sjuk och jag svor att läka den.

Kunene and the King
från 351 kr

Kunene and the King

Missa inte John Kanis mycket hyllade lek Kunene And The King som markerar 25-årsjubileumet för apartheidens slut med ett strikt begränsat London-lopp efter sin premiär i Stratford-upon-Avon och en utsåld körning i Kapstaden.

Stick Man
från 328 kr

Stick Man

Rörande, rolig och helt original, Scamp Theatres förtjusande anpassning av Julia Donaldson och Axel Schefflers STICK MAN är tillbaka på Leicester Square Theatre!

The Doctor
från 0 kr

The Doctor

Olivier Award-vinnaren Juliet Stevenson levererar \"en av årets föreställningar\" (Evening Standard) i West End-överföringen av Robert Ickes utsålda, femstjärniga Almeida Theatre-produktion från 20 april 2020 på Duke of Yorks teater.

Teater i London

London är väldigt populärt bland sångare runt om i världen. Det är därför som någonting kring musik alltid händer i London. Från rock, pop och dans till opera, jazz och klassisk, London har allt att erbjuda i musik. Det finns så många bra live konsertplatser i London. Vädret du är i London för affärsresa eller på fritid, hittar du en konsert av ditt val i London. Hitta bästa musikevenemang och konserter i London till lägsta pris.