Biljetter till konserter i London

från 445 kr

Doctor Zhivago

Doktor Zhivago är skriven av Michael Weller som är nominerad till Oscar Award. Showen innehåller musik av Lucy Simon som är två gånger Grammy Award-vinnaren och Tony Award-nominerad.

från 234 kr

The Simon & Garfunkel Story

Simon och Garfunkel-berättelsen berättar om de mytiska band och tar oss till 1960-talet. Det är regisserat av Adam Dickinson och Kingsley Judd.

från 901 kr

Dervish - The Great Irish Songbook

Dervish ta den otroliga irländska sångboken till London Palladium. Dervish har ägnat de tre senaste tidningarna att måttligt uppfinna de traditionella låtarna i sitt hemland.

från 1,159 kr

The Who

från 234 kr

Michel Legrand

Michel Legrand var en fransk musiker, regissör, ??skapare och en jazzinstrumentalist. Det skulle vara en händelse att hylla honom.

från 527 kr

Sunday Favourites - Joe McElderry

Joe McElderry är en engelsk vokalist och författare. Han var den första vinnaren av X Factor och retails över 2 miljoner arkiv universellt.

från 492 kr

Sunday Favourites - Alice Fearn

Alice Fearn är mycket känd för sin roll som hon har spelat för Elphaba i Wicked på Apollo Victoria Theatre London.

från 492 kr

Sunday Favourites - Aimie Atkinson

Aimie Atkinson är en skådespelerska nominerad till Olivier Award. Du kan se henne som Katherine Howard jag träffade \"Six the Musical\".

från 1,428 kr

Les Miserables: The All-Star Staged Concert

Les Miserable konsert hålls på Gielgud Theatre med en roll och orkester på över 65 i 16 veckor.

från 375 kr

Omar Kamal Live in London

Omar Kamals multikulturella bakgrund är en av de mest autentiska och mångsidiga artisterna som kom ut från regionen på många år på scenen i en spännande 90-minuters uppsättning som visar upp hits från hans album samt ett urval av medleyer och skisser

Konserter i London

London är väldigt populärt bland sångare runt om i världen. Det är därför som någonting kring musik alltid händer i London. Från rock, pop och dans till opera, jazz och klassisk, London har allt att erbjuda i musik. Det finns så många bra live konsertplatser i London. Vädret du är i London för affärsresa eller på fritid, hittar du en konsert av ditt val i London. Hitta bästa musikevenemang och konserter i London till lägsta pris. Köp