Biljetter till Teater i London

Doctor Zhivago
från 445 kr

Doctor Zhivago

Doktor Zhivago är skriven av Michael Weller som är nominerad till Oscar Award. Showen innehåller musik av Lucy Simon som är två gånger Grammy Award-vinnaren och Tony Award-nominerad och texter av Michael Korie. Denna berättelse fördes till Broadway-scenen 2005 och nu kan den ses som UK-konsert. Så boka dina biljetter innan beståndet tar slut och du missar chansen att njuta med din familj och vänner.

The Simon & Garfunkel Story
från 234 kr

The Simon & Garfunkel Story

Simon och Garfunkel-berättelsen berättar om de mytiska band och tar oss till 1960-talet. Det regisseras av Adam Dickinson och Kingsley Judd, ett fullständigt liveband och mässing kommer att återuppliva alla duoens klassiska hits inklusive Mrs. Robinson, Cecilia, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, The Sound Of Silence och många fler. Missa inte chansen att njuta av det och boka dina biljetter i förväg.

Dervish - The Great Irish Songbook
från 901 kr

Dervish - The Great Irish Songbook

Dervish ta den otroliga irländska sångboken till London Palladium. Dervish har ägnat de tre senaste tidningarna att måttligt uppfinna de traditionella låtarna i sitt hemland. Denna bok förbehåller sig essensen i varje låt och bär en ny livlighet för ikoniska traditionella låtar i deras hemland. För att njuta av irländska låtar med traditionell essensbokbiljett nu för att spara tid och energi på att stå i den långa köen för att köpa biljetter vid porten till London Palladium.

The Who
från 1,159 kr

The Who

Michel Legrand
från 234 kr

Michel Legrand

Michel Legrand var en fransk musiker, regissör, ??skapare och en jazzinstrumentalist. Det skulle vara en händelse att hylla honom med Ronnie Scott's Jazz Orchestra och speciella gäster. Efter Legrands död har denna konsert som skulle ha varit en firande som jazzmusiker internationellt blivit en hyllning nu. Hans skåror förenade erudition och utredningsbestämningen av jazz och skapade en del av den oförglömliga musiken i filmerna. Delta i detta evenemang för att hylla honom och boka dina biljetter i förväg innan sätena blir besatta.

Sunday Favourites - Joe McElderry
från 527 kr

Sunday Favourites - Joe McElderry

Joe McElderry är en engelsk vokalist och författare. Han var den första vinnaren av X Factor och retails över 2 miljoner arkiv universellt. Det är en ära för Lambert Jackson att Joe McElderry går med på söndagsfavoriter på The Other Palace för att fira otroliga tio år i musikbranschen. Boka dina biljetter nu för att fira hans framgång innan du kommer sent!

Sunday Favourites - Alice Fearn
från 492 kr

Sunday Favourites - Alice Fearn

Alice Fearn är mycket känd för sin roll som hon har spelat för Elphaba i Wicked på Apollo Victoria Theatre London. Ingen tvekan om att hon är de mest utsmyckade ledande damerna i West End. På \"Det andra palatset\" har alla chansen att se den vackraste damen som uppträder på scenen på sina favoritlåtar. Alternativ för möte och hälsning finns också tillgängliga. Utnyttja chansen innan du missar den!

Sunday Favourites - Aimie Atkinson
från 492 kr

Sunday Favourites - Aimie Atkinson

Aimie Atkinson är en nominerad skådespelerska till Olivier Award. Du kan se henne som Katherine Howard i smash hit 'Six the Musical'. På \"Det andra palatset\" har alla chansen att se den vackraste damen som uppträder på scenen på sina favoritlåtar. Alternativ för möte och hälsning finns också tillgängliga. Utnyttja chansen innan du missar den!

Les Miserables: The All-Star Staged Concert
från 1,428 kr

Les Miserables: The All-Star Staged Concert

Les Miserable konsert hålls på Gielgud Theatre med en roll och orkester på över 65 i 16 veckor. Det pågår till 27 november. Det är den enda konserten som på motsvarande sätt har varit effektiv på scenen. Så missa inte chansen att njuta av live på scenen. Boka dina biljetter online i förväg för att spara din tid utan att missa chansen att njuta med din familj och vänner.

Omar Kamal Live in London
från 375 kr

Omar Kamal Live in London

Omar Kamals multikulturella bakgrund är en av de mest autentiska och mångsidiga artisterna som kom ut från regionen på många år på scenen i en spännande 90-minuters uppsättning som visar upp hits från hans album samt ett urval av medleyer och skisser som återspeglar hans globalt omfattande musikalisk vision. Omars utställning är kritiskt berömd för sin förmåga att ta publiken på en fascinerande och känslomässigt stämningsfull musikalisk resa, allt från klassiker till moderna mästerverk, och det är inte en sak att missa. Efter framgången med hans turné 2017 och debutalbum serenade presenterar Omar Kamal sin nya show - Show Me The Light. Med sitt utsökta storband från London och en röst som har kallats 'New Crooner of his Middle East' av SNN, BBC, NPR och många fler. Boka dina biljetter i förväg för att undvika att stå i den långa köen för att köpa biljetter.

Spela Biljetter London

London är väldigt populärt bland sångare runt om i världen. Det är därför som någonting kring musik alltid händer i London. Från rock, pop och dans till opera, jazz och klassisk, London har allt att erbjuda i musik. Det finns så många bra live konsertplatser i London. Vädret du är i London för affärsresa eller på fritid, hittar du en konsert av ditt val i London. Hitta bästa musikevenemang och konserter i London till lägsta pris.